Over ons

Bij Allure Outdoor weten we precies wat u zoekt: kwaliteit! Als specialist in raamproducten hebben we meer dan 40 jaar ervaring in terrasoverkappingen, glaswanden, rolluiken, zonwering en horren. Al onze producten worden op maat gemaakt en door ervaren vakmensen bij u gemonteerd. Wij kunnen ook het onderhoud verrichten en reparaties aan raamproducten uitvoeren.

Service en snelheid

Naast het werken met producten van hoge kwaliteit – wij zijn tevens exclusief dealer van Roma – hechten we veel waarde aan een uitstekende service en snelle reactie- en levertijden. Wij gaan niet bij onze klanten weg voordat we beiden tevreden zijn over het eindresultaat.

Persoonlijke aandacht

Bij Allure Outdoor staat de klant centraal. Wij komen graag bij u langs om gericht advies uit te brengen. Dat gebeurt bij voorkeur op locatie, zodat wij ons een goed beeld kunnen vormen van de wensen. Wij adviseren enkel in hoogwaardige producten van Roma en Leiner. Samen gaan we in gesprek en nemen de opties met u door, zodat we tot een prachtig eindresultaat komen. Nadat u uw product(en) bij ons heeft besteld, houden we u op de hoogte van de voortgang van de levering. Onze vriendelijke medewerkers beantwoorden in de tussentijd graag uw vragen.

Meer weten over ons bedrijf en onze producten en diensten? Neem contact op!

Tot ziens,

Team Allure Outdoor